Nike+ Run Club on Huaihai Pop-up Gym

Interior Design Award Winner.
Awarded Platinum for Good Interior Space and Exhibition Design.

Nike+ Run Club on Huaihai Pop-up Gym
by Coordination Asia

  • Awarded April 15, 2017
  • CLIENT:
  • 94.454

When it comes to grabbing the attention of customers, nothing beats a shareable, livable, one-of-a-kind experience. The need for a strong brand-customer connection has never been more prevalent, and what better way to connect than in-person? COORDINATION ASIA joined forces with Nike to create the NIKE+ RUN CLUB on Huaihai, a pair of stealth hubs operating as a pop-up gym outside of department store Lane Crawford in Shanghai’s Times Square.

Visit Site
Good  Design

Nike+ Run Club on Huaihai Pop-up Gym

Good Design

Great Design by Coordination Asia

Nike+ Run Club on Huaihai Pop-up Gym

Great Design by Coordination Asia

Inspirational Pop-up Gym Design

Nike+ Run Club on Huaihai Pop-up Gym

Inspirational Pop-up Gym Design

Nike+ Run Club on Huaihai Pop-up Gym Image

Nike+ Run Club on Huaihai Pop-up Gym

Nike+ Run Club on Huaihai Pop-up Gym Image

Nike+ Run Club on Huaihai Pop-up Gym

Coordination Asia

Designer of Nike+ Run Club on Huaihai Pop-up Gym


Good Design Deserves Great Recognition

Discover A' Design Award, World's Largest Design Accolade.

Learn More

You are now at the right step

Join Designers.org & Start Promoting Your Design Worldwide.

Create an Account