Returning Hut Residence

Interior Design Award Winner.
Awarded for Good Interior Space and Exhibition Design.

Returning Hut Residence
by Wenqiang Han

  • Awarded April 15, 2017
  • CLIENT: FM. X Interior Design
  • 5.117
The site is located on a wild hillside surrounded by mountains and forests and facing the sea. Its geomorphic feature is unique and the surrounding environment is tranquil and peaceful. Built at the foot of the mountain and beside the forest, the hut hides in the valleys and retains and uses to the greatest degree the natural rocks and trees.The design style of the interior space is simple, elegant and natural, showing respect for nature.

The site is located on a wild hillside surrounded by mountains and forests and facing the sea. Its geomorphic feature is unique and the surrounding environment is tranquil and peaceful. Built at the foot of the mountain and beside the forest, the hut hides in the valleys and retains and uses to the greatest degree the natural rocks and trees.The design style of the interior space is simple, elegant and natural, showing respect for nature.

Learn More
Good  Design

Returning Hut Residence

Good Design

Great Design by Shunji Yamanaka & fuRo

Returning Hut Residence

Great Design by Shunji Yamanaka & fuRo

Inspirational Mobility Robot Design

Returning Hut Residence

Inspirational Mobility Robot Design

CanguRo Mobility Robot Image

Returning Hut Residence

CanguRo Mobility Robot Image

Returning Hut Residence

Returning Hut Residence

Wenqiang Han

Designer of Returning Hut Residence


Good Design Deserves Great Recognition

Discover A' Design Award, World's Largest Design Accolade.

Learn More

Stay Updated with Latest Design News

By clicking Sign-Up, you are opting to receive promotional emails from A' Design Awards, World Design Rankings, World Design Consortium and Designers.Org You can update your preferences or unsubscribe any time.

You are now at the right step

Join Designers.org & Start Promoting Your Design Worldwide.

Create an Account